Tillbehör

Reelight

Belysning. Reelight är skapad utifrån en dansk uppfinnardröm – varför inte låta cykellampor drivas av induktion från magneter monterade på hjulen. På så sätt har man alltid belysningen med sig. Reelight har också batteridrivna lampor i programmet.

Besök Reelight hemsida

Panaracer

Däck och slangar. Panaracer-däck är kända för hög slitstyrka , lågt rullmotstånd och bra grepp i kurvor. Panaracer’s utvecklare utvecklar däck och slangar med japansk kvalitet för landsvägscykling, MTB och pendling.

Besök Panaracer’s hemsida

Bike Attitude

Reservdelar och tillbehör. Bike Attitude är HF Christiansen egna varumärke av tillbehör för cyklar. Ett komplett sortiment av skärmar, sadlar, belysning, cykelkorgar, hjul, bromsar, kedjor, cykelstöd, lås, däck och slangar, pedaler, handtag, kassetter och flera andra produktkategorier. Detta gör Bike Attitude till ett komplett sortiment av utrustning för alla cyklister.

Minoura

Trainers, mekställ, hållare och en mängd andra tillbehör.
Japanska Minoura designar och utvecklar sina produkter för att gör livet lättare för cyklisten.
Minoura var pionjärer när det gäller trainers för hemmabruk och man ligger inte på latsidan. De senaste modellerna sköter du via en App i telefonen.
 
Besök Minoura’s hemsida

Brooks

Sadlar, handtag och väskor etc. Brooks borgar för en engelsk tradition och har producerat cykelsadlar, väskor, handtag och andra delar i läder i över hundra år. Brooks utmanar också sig själva med naturgummi och andra material i den välbekanta Brooks-kvaliteten. Brooks är också regnskydd och kompakta verktyg, och dessutom har Brooks sin egen design-profil i ett stort hjälm-program.

Besök Brooks hemsida