Tillbehör

Aeroe

Aeroe designar och producerar intuitiva cykelväskor av hög kvalitet. Det unika med Aeroe är deras mångsidighet, eftersom produkterna passar nästan alla cyklar, och de kan enkelt anpassas tack vare deras smarta Spider-system.

Besök Aeroes hemsida

Bike Attitude

Reservdelar och tillbehör. Bike Attitude är HF Christiansen egna varumärke av tillbehör för cyklar. Ett komplett sortiment av skärmar, sadlar, belysning, cykelkorgar, hjul, bromsar, kedjor, cykelstöd, lås, däck och slangar, pedaler, handtag, kassetter och flera andra produktkategorier. Detta gör Bike Attitude till ett komplett sortiment av utrustning för alla cyklister.

Brooks

Sadlar, handtag och väskor etc. Brooks borgar för en engelsk tradition och har producerat cykelsadlar, väskor, handtag och andra delar i läder i över hundra år. Brooks utmanar också sig själva med naturgummi och andra material i den välbekanta Brooks-kvaliteten. Brooks är också regnskydd och kompakta verktyg, och dessutom har Brooks sin egen design-profil i ett stort hjälm-program.

Besök Brooks hemsida

Jagwire

Vajrar, bromsbelägg mm. Jagwire håller cyklarna igång med en rad små, viktiga delar för cyklarnas broms- och växelsystem; bromsbelägg, högeffektiva vajrar, hydraulslangar, kabelfästen med mera. Ståltrådarna i de bästa, traditionella vajrarna från Jagwire är polerade släta för att minimera motståndet i höljet.

Besök Jagwire’s hemsida

Limar

Limar utvecklar cykelhjälmar i cykellandet Italien och har tagit en ledande position inom hjälmteknik sedan 80-talet. Limar förser cyklister med alla typer av hjälmar, från aerodynamiska enkelstarts-hjälmar och superlätta, bekväma tävlingshjälmar till pendlar- och barnhjälmar.

Besök Limars hemsida

Minoura

Trainers, mekställ, hållare och en mängd andra tillbehör.
Japanska Minoura designar och utvecklar sina produkter för att gör livet lättare för cyklisten.
Minoura var pionjärer när det gäller trainers för hemmabruk och man ligger inte på latsidan. De senaste modellerna sköter du via en App i telefonen.
 
Besök Minoura’s hemsida

Panaracer

Däck och slangar. Panaracer-däck är kända för hög slitstyrka , lågt rullmotstånd och bra grepp i kurvor. Panaracer’s utvecklare utvecklar däck och slangar med japansk kvalitet för landsvägscykling, MTB och pendling.

Besök Panaracer’s hemsida

PowerBar

Näring. PowerBar från USA är världens största tillverkare av energiprodukter för idrottare och ligger konsekvent i toppen av undersökningar av konsumenternas förtroende för energibars. PowerBar har varit sponsor för Tour de France i flera år.

Besök PowerBar’s hemsida

Reelight

Belysning. Reelight är skapad utifrån en dansk uppfinnardröm – varför inte låta cykellampor drivas av induktion från magneter monterade på hjulen. På så sätt har man alltid belysningen med sig. Reelight har också batteridrivna lampor i programmet.

Besök Reelight’s hemsida

SKS Germany

Skärmar, pumpar, kompakta verktyg och annan utrustning. Tyska företaget SKS säljer pumpar som täcker hela fältet från stationära fotpumpar till små lätta pumpar som en motionscyklist kan ha med sig i fickan. 2021 firar SKS 100-årsjubileum.

Besök SKS hemsida

Sturmey Archer

Nav och vevparti. Sturmey och Archer var omedelbart framgångsrika när de 1902 introducerade sitt första bakhjulsnav med invändig växel. Idag tillverkar Sturmey Archer även vevpartier, växlar och framhjulsnav med trumbromsar.

 

Besök Sturmey Archer’s hemsida